Info over online kopen

Je muesli online bestellen kan snel en eenvoudig.  Hier vind je meer informatie over onze betaalmethodes, verzendkosten, verzendmethodes, veilige transacties en retouren.

Betaalmethodes

We bieden verschillende handige betaalmogelijkheden:

  • Bancontact/Maestro
  • iDEAL
  • Visa/MasterCard
  • PayPal
  • Bankoverschrijving

Je bestelling wordt verstuurd zodra wij je betaling hebben ontvangen.

Je kaartgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwd worden versleuteld en hierdoor kunnen anderen jouw informatie niet inzien. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een bankkaart oof kredietkaart bij DeeMuesli veilig.

Verzendkosten en -methode

We werken nog steeds rond de klok om alle bestelling snel te verwerken. Omwille van de drukte kan de levering langer duren dan je van ons gewoon bent, maar we versturen je bestelling gegarandeerd binnen 2 werkdagen.

We verzenden onze pakketten via bPost binnen België en PostNL voor Nederland.
Gratis verzending voor bestellingen van 20€ of meer. Verzendkosten: 3,95€ voor bestellingen met een waarde tem. 19,99€. De verzendkosten worden in de checkout berekend.

Retourneren en annulaties

Annulaties

Contacteer ons via email of Messenger indien je een bestelling wil annuleren. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen of te annuleren. Reeds verwerkte bestellingen zullen helaas niet aangepast kunnen worden.

Retourneren

Om je product te retourneren, gelieve ons te contacteren via info@deemuesli.com zodat wij voor de verdere afhandeling kunnen zorgen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je het retourneren binnen de 14 dagen, moet het artikel ongeopend zijn en in dezelfde staat als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

In bepaalde omstandigheden kunnen we slechts een gedeeltelijke terugbetaling bieden:

  • Producten die niet meer in de originele verpakking zitten, die beschadigd zijn of niet compleet
  • Retours die later dan de termijn van 14 dagen worden aangemeld

Terugbetalingen

Zodra je retour is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een bevestigingse-mail. We zullen je ook op de hoogte stellen van de status van je retour.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt er automatisch een krediet toegepast op uw creditcard of originele betaalmethode, binnen een bepaald bedrag van dagen.

Omruilen

Contacteer ons via info@deemuesli.com indien je product wil ruilen.

"