B2B

In winkels

DeeMuesli boost je energie op een gezonde manier. Ze bevat enkel natuurlijke suikers en geen verslavende toegevoegde suikers, siroop of andere bewaarmiddelen. We produceren vanuit Aarschot en bieden DeeMuesli aan in speciaalzaken en koffiebars. DeeMuesli is een smakelijke en gezonde aanvulling op elk ontbijtmenu en kan ook worden genoten als dessert met vers fruit. Onze hersluitbare zakken zijn ook perfect om in de winkel te verkopen. Neem contact met ons op als je DeeMuesli in je winkel of koffiebar wilt verkopen!

Op kantoor

Een tevreden werknemer is een productieve werknemer en onze DeeMuesli zal zeker een glimlach op de gezichten van je teamleden toveren! Onze hand-made muesli zonder toegevoegde suiker is ideaal als ​​voedzaam ontbijt voor collega's of zelfs als een geschenk voor een zakenpartner. Ons team kan de muesliproducten zelfs voor je personaliseren en een snelle bezorgservice bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Events

Het organiseren van evenementen is hard werk. DeeMuesli wil dit wat minder stressvol voor je maken. Met onze ontbijtbar hoef je je geen zorgen te maken dat je gasten honger lijden! Wij zorgen voor gezonde snacks met onze ontbijtkommen en andere heerlijke lekkernijen. We nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren en iets unieks en speciaals te creëren voor festival, conferentie of een ander evenement.
Contacteer ons vandaag voor een aanbod op maat.